23
dec

traiteur gerechten feestdagen

Kerst en Oudejaar thuis of bij vrienden vieren? Het kan ook met de verfijnde traiteurgerechten van De Schalk.


Al onze gerechten zijn vers bereid, gemakkelijk op te warmen en voorzien van de nodige uitleg voor het perfect op tafel brengen van de gerechten.

De gerechten zijn feestelijk verpakt en voorzien van de nodige garnituren met tafelbroodjes bij voorgerechten en soepen.


Assortiment koude feesthapjes 3 stuks - € 5,00

  • Macaron met mousse van ganzenlever en crumble van gedroogde ham
  • Wafeltje van rode biet met geitenkaas en pistachenootjes
  • Tortilla met guacamole en rivierkreeftje

Assortiment warme feesthapjes 3 stuks - € 5,00

  • Mini-bouchée met grijze garnalen
  • Mini-bouchée met kaas en beenham
  • Croissant met gerookte zalm en maanzaad

Voorgerechten

  • Black Tiger scampi met kruidenboter, beukenzwam, curry en appel - € 18,00
  • Zeetongfilets op Normandische wijze - € 19,00
  • King Crab met kruidenboter, zeekraal en beukenzwam - € 26,00
  • Halve kreeft ‘Bellevue’ met mousse van hoeve-ei en huisbereide sausjes - € 22,00
  • Stoofpotje van kalfswang, zwezerik en vergeten groentjes - € 22,00

Soepen per liter

  • Bisque van garnaal met zijn garnituur - € 9,00/liter
  • Pompoensoep met gerookte eend en in verse boter gekleurde korstjes - € 6,00/liter
  • Witloofsoep met gerookte zalm en zure room - € 6,00/liter
  • Tomatenroomsoep met balletjes - € 5,00/liter

Hoofdgerechten met vis

  • Gegratineerd vispannetje met zalm, kabeljauw en scampi, kreeftensaus en duchesse-aardappelen - € 26,00
  • Op vel gebakken kabeljauwhaasje met stoemp van spitskool en katenspek, witte wijnsaus met prei - € 24,00
  • Black Tiger scampi met kruidenboter, beukenzwam, curry, appel en een aardappelbereiding naar keuze - € 23,00
  • Zeetongfilets op Normandische wijze met duchesse-aardappelen - € 29,00
  • King Crab met kruidenboter, zeekraal, beukenzwam en fijne pasta - € 43,00

Hoofdgerechten met vlees

  • Hertenfilet ‘Grand Veneur’ - € 32,00
  • Stoverij van everzwijn - € 24,00
  • Suprême van parelhoen ‘Rossini’ - € 26,00
  • Stoofpotje van kalfswang, zwezerik en vergeten groentjes - € 32,00
  • Ierse Filet Pur ‘Rossini’ met ‘pommes Anna’ en warme groenten - € 36,00

Garnituren bij de vleesgerechten

Gebakken witloof
Gevuld appeltje met veenbessen
Spekboontjes
Spruitjes

Aardappelbereidingen

  • Verse aardappelkroketten
  • Verse amandelkroketten
  • Duchesse-aardappelen
  • Gratin van knolselder en aardappel

Bestellen

Op ons adres: Scheldelaan 40, 2830 Willebroek
Telefonisch: 03/337.75.87
E-mail 

Afhalen

De bestellingen worden afgehaald op ons adres volgens afspraak.

 

Terug naar 'Nieuws'